what a difference a day makes

Äntligen en bra dag. Nu ska jag officiellt sluta gnälla om sjukdom och allt. Den här dagen har varit så bra att det överspeglar allt annat.

Skulle ha tre visningar idag. Vi gick på den första, sket i dom två andra. Lägenheten är perfekt. Typ 15 kvadrat större än vår förra, det här är ett one bedroom istället för en studio. I den här finns det plats för bord och stolar i köket, badrummet är dubbelt så stort som vårt förra, det finns förvaring i varje rum, trägolv, snygga spotlights i taket, sovrummet vetter mot ett vackert avocadoträd (70 år gammalt enligt landlorden), garderoben har sliding doors med speglar från golv till tak, byggnaden ligger ett block från vår förra lägenhet och free wifi ingår i hyran. Alltså - den är perfekt. Helt perfekt. Vi stack direkt till banken och sen upp till mäklaren för att "låsa" lägenheten; man ger dom 300 dollar för att ingen annan ska kunna ta lägenheten. Nu behöver bara vår application bli approved, sen är den vår. Dom ska måla och fixa lite, inflyttningsdag blir lördag. Guuuuud, vi MÅSTE få den.

Efter allt lägenhetsfix råkade vi hitta ett sjukt värt lunchställe i Hayes Valley, fantastiskt goda sallader för runt 60 spänn. Jag åt rödbetssallad med fetaost och ruccola, Farid åt sallad med pilgrimsmusslor och rostade valnötter. När vi sitter och äter ringer företaget som snott vår deposit - dom säger att checken är klar, vi kan komma och hämta den. Helt otroligt. Vi har inte cashat den än, men nu har vi i alla fall checken i hand och en liten smula hopp. Dessutom är det vår månadsdag idag. Otroligt hur saker kan vända över en natt. 20 000:- spänn tillbaka, ny lägenhet och kärlek. Fan-tastiskt.

Här har ni salladerna och dagens klädsel. 30 grader varmt idag (Jenna, vart är du?). När vi kom hem till Mindy och Yaz tog vi jycken och gick direkt ner till stranden där vi badade honom, slängde pinnar och sprang omkring. Underbar dag.

Puss.







Feedback
Postat av: Jenna

Vart jag är? Jag ska berätta vart jag är. Sitter i en mörk, regnig skog i Finland. Förra natten försvann elen, sen kom den tillbaks, sen försvann den, sen kom den tillbaks. Så höll det på ett jävla tag. Några timmar innan elen började fucka var det nån/några dårar i en båt som åkte in i vår vik. När vi lös med ficklampan mot dom så släckte dom sitt ljus. Som en dålig skräckfilm alltihop. Är fruktansvärt uttråkad. Är hemma i stockholm igen på måndag... Usa ska jag diskutera med dig då. Emil snackar om att han inte vill åka förrän i vår för det kommer va kallt i SF i oktober eller nåt sånt skit. Vet inte. Puss min gris.

2010-09-03 @ 20:23:32

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0