about this life of mine in this world of never quite good enough

Hej gänget.

Gissa vad? Idag blir det IKEA igen. Trots sommarvädret. Fan, jag älskar SF i september. Minst 20 i skuggan varje dag. Fast jag har tröttnat på att sola. Det orkar jag inte med.

IKEA var det ja. Fast det är Antons tripp mest, han ska handla en helt ny lägenhet. Vi ska mest ha smågrejer som vi glömde förra gången. Toaborste. Kökshandduk. Ett par tallrikar. Blir nog inte mer än 50 dollar. Plus mat såklart! Jag ska handla köttbullar, choklad och kaviar.

Vet inte ens om jag vill visa er grejerna jag gjorde till Bryans klass. Har varit helt cp-depp, både i förrgår och igår. Jag-vill-dö-depp, ni vet. Så är det med reklam. Man går till klassen oövervinnelig, man går därifrån besegrad. Man vill aldrig se en ad till i hela sitt liv. Man vill bosätta sig på en öde jävla ö och sörpla kokosnötsmjölk resten av sina dar. Tills man kommer hem och slår på datorn. Och råkar hitta nåt som Nike gjort. Och så vet man att ens liv går ut på att göra just precis sån där reklam, en historia som vänder hjärtat upp och ner och skakar om. Det går rysningar längs hela kroppen:

 

Och då rycker man upp sig själv. Åker till IKEA trots att man fortfarande har den där ön och kokosnötterna i bakhuvudet. För man vet att nästa vecka kommer jag vara glad för att jag köpte den där jävla toaborsten. Och för att man vet att nästa vecka kommer jag älska reklam igen.

Puss.

P.S. Allvarligt. Titta på videon. Min favorit är "I'm allergic to stuff".


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0