whip my hair

Min första idol i livet var Will Smith. Det började med Fresh Prince när jag var 6 år gammal. Jag såg varje avsnitt av varje säsong, tror dom körde i sex år innan det las ner. Sen gick ju re-runs såklart konstant. Will Smith var gud för mig. Rolig, snygg, allt. I serien rappar ju Will och Jazz flera gånger, många av avsnitten har med musik att göra i nån form. Så kom det sig att jag började lyssna på hiphop långt innan jag var tonåring. "Parents just don't understand", alltså, herregud. Det känns som hundra år sen.

Hursomhelst. Jag har älskat honom ända sen dess. Han är den högst betalda manliga skådespelaren i världen. Ingen, INGEN, kan dra så mycket folk som honom. Hans mest underskattade film är "Six degrees of separation". Jag älskar honom. "Seven pounds" dödade mig. Ja. Han är bäst. Kung, Gud, allt. Den enda kändisen jag velat åka och sova utanför grinden hos.

Så tyck att jag är löjlig, men det här får mig nästan att börja grina av stolthet, haha. Hur löjligt vacker hon är, likheterna med Will och Jada. Så otroligt häftigt att se nån med sån självklar talang och karisma ta över stafettpinnen från föräldrarna. (Och Jaden behöver vi inte ens nämna, var det nån som missade "The Pursuit of Happiness"?)

Hon är tio år. Sjukt häftigt, tycker jag. Och snygg video på det. Willow Smith.


Feedback
Postat av: M

...och han är så jävla klok - http://www.youtube.com/watch?v=OLN2k0b3g70

2010-10-08 @ 22:06:48
Postat av: Cim

Ja, gud, Älskar honom. Älskar, älskar honom. Det med skill och talent är så sant. "I want the world to be better because I was here". Där har du det.

2010-10-08 @ 22:34:05

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0