fusion my ass

Okej gänget, jag måste göra tusen grejer. Men en grej fort bara.

Alltså, vi var och gymmade igen i förrgår. Vi tänkte testa ett pass. Bad Farid kolla upp på datorn, han hittade Pilates Fusion som passade oss tidsmässigt. I beskrivningen stod det dansrörelser typ, så jag tänkte aerobics.

Det är extremt mycket tjejer när vi kommer in i salen, precis varenda en har tajta, svarta spandex på sig. Instruktören var en kille, han sa åt oss att ta bort mattorna och i nästa andetag "välkomna till balett-versionen av Pilates".

Jag höll på att dö. Jag har dansat en del, men aldrig, aldrig balett. För att inte snacka om Farid, balans är typ hans sämsta sida när det kommer till tränande (så blir det om man simmar i hela sitt liv och bara behöver flyta omkring lite, haha). Under två sekunder funderade jag allvarligt på om vi skulle gå därifrån, men det gjorde vi såklart inte.

1,5 timme senare höll jag på att ramla ihop när vi gick uppför trappan. Det kan jag säga, vill ni träna ben är balett-pilates helt rätt träning. Fyyyyyyy fan. Nu har det gått två dagar och det är såklart ännu värre nu. Så fort Farid nuddar mitt lår skriker jag. Vi gjorde fucking jävla pliéer i en HALVTIMME. Mina knän, som redan är ganska risiga, DOG. Och plié, och arabesque, och plié, och upp, och ner, och point, och ut, och lyft, och håll. Vill säga "aldrig igen", men det var så sjukt bra träning att vi kanske måste, haha. Och det var inte nybörjarbalett vi snackar om, han gjorde allt sjukt fort. Tjejerna runtom oss var alla balettdansörer, dom körde armrörelser och hela kitet. Har aldrig känt mig så malplacerad i mitt liv, typ. Balett-pilates. Vilken jävla uppfinning.

Nu måste jag plugga. För att avsluta med nåt helt annat, här är två fina bilder från Bellas och Cristophers middag i augusti.

Puss.


Feedback
Postat av: Jenna

Fyyyyy faaaan va ja önskar att ja hade fått se det. Skrattar bara jag tänker er göra fucking jävla pliéer.

2010-10-21 @ 19:33:51

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0