dead ad graveyard, meet the world

Ni kommer få se mycket arbete idag. Har bestämt mig för att sluta tänka nu. Kanske låter som fel lösning, men mitt problem i reklam är att jag tänker för mycket. Extremt rationell. Everything has to make perfect sense. Jag tror absolut det är ett bra ställe att utgå ifrån. Men nu ska jag prova nåt nytt. Jag har suttit i lllustrator hela morgonen och bara jobbat med idéer jag tidigare förkastat. Nu ska jag göra klart dom, sen kanske dom inte kommer in i min bok, men då har jag ändå fått idéerna ut ur mitt system.

Fail harder är ett av våra favorituttryck här i läger Efraimsson-Safaie. Måste påminna mig själv ibland. Så förbered er på att kritisera. Som vanligt vill jag ha era åsikter på allt.

Vi börjar med 5 Hour Energy, som är slightly revised. Logon + taglinen är inte riktigt klar, och sen ska jag blurra lite mer, men i övrigt är det här nog slutgiltigt.

Close-ups:


Feedback
Postat av: anna

Du är typ den coolaste människan jag inte känner. Jag kan... rita samt skriva mörka konstiga men hyfsat bra saker, men jag är nowhere near din kreativitet.

2010-10-17 @ 22:38:41
URL: http://enannah.wordpress.com
Postat av: Jonna

Hm okej. Alltså jag fullkompligt älskar idén... men första, är den inte lite väl "fin" runt omkring. Jag lägger för mkt fokus på de ist för bara texten... sen tyckte jag nästan förra texten var bättre? alltså typsnittet? Kanske bara är jag. Nu kommer jag med massor av små klagomål, men de är för att jag älskar den här reklamen... har aldrig sett ngn som liknar den här! Såå aweesome. Men just de fina i dem vet jag inte, och tysnittet... vill ha det mer klart... med skolklassrums bilboard, känsla.



puss!

2010-10-18 @ 00:52:02
URL: http://jonnajonna.tumblr.com
Postat av: Jonna

Vad hamnade mitt inlägg???

2010-10-18 @ 00:54:40
URL: http://jonnajonna.tumblr.com
Postat av: Jonna

oj, såg den nu. Men okej, jag kom på att dessa ändå skapar större intresse pga färgerna... meen är osäker. Puss bäst.

2010-10-18 @ 00:55:41
URL: http://jonnajonna.tumblr.com
Postat av: Cim

Tack älskade Anna, du förstår inte vad det betyder att du tar dig tid att kommentera. Ofta tycker jag att jag själv suger pung på allt som har med kreativitet att göra.



Jonna, haha, du är så rolig. Farid tycker också att texten var bättre förut, så kanske måste gå tillbaka till det. Tanken med illustrationerna omkring är att fixa en lite "drömlik" scen, om du fattar? Eftersom det här pågår i människans huvud. Tyvärr tycker jag nu att det ser ut typ som läskreklam, köp nya pärlande Fanta! Men vafan. Får ta kritiken på lektionen och ändra allt eftersom.



Puss hjärtegryn

2010-10-18 @ 02:09:21
Postat av: bella

vad duktig du ar!



jag tycker energy grejen e as smart o du ar valdigt duktig pa att skriva. Ar det olika types pa alla tre eller ar dom bara valdigt lika? jag alskar fargen, monstret men tycker mindre om typsnittet. Kanns som jag sett det mycket.



Kinamats grejen e rolig o du e duktig i illustrator. good on ya girl! men jag maste fraga, ar det for at an blir kat, upphetsad eller far stand av stark mat? haha eller ar det for att stark mat ar stark? haha



keep it going!! puss bella

2010-10-19 @ 18:29:40
Postat av: Elin

hey plutt. jag håller med jonna om att e´det var lite bättre förr. du e grym, pussis.

2010-10-20 @ 09:54:13
URL: http://www.elinelin.tumblr.com

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0