and it never stops

Hej gänget.

Jag ska gå och lägga mig NU, men ville bara att ni skulle få veta hur min dag sett ut.

14:00, då jag börjar bli produktiv (mornarna ibland, oftast inte), satte jag igång med Flash. Har inte varit ute sen dess. Har gått på toaletten. Farid lagade middag, då tittade vi på 30 Rock. Klockan är 3:30 nu, på natten alltså.

Ungefär 12,5 timmars effektivt arbete, om man räknar bort paus för äta. Det är vad jag gör. Varje dag. Farid också. 12-16 timmar om dagen, framför datorn. Hela helgen. Utan avbrott.

Så om jag försvinner ibland, eller om jag skriver för mycket om mode eller andra fjantiga saker ibland, försök ha överseende. De få stunder jag tänker på annat än reklam så söker jag mig oftast så långt bort från det som möjligt.

De bästa lärarna säger att man måste älska reklam besinningslöst för att kunna bli något i den här branschen. Man måste äta, sova, andas reklam. Det är vad som gör en karriär. Inte medfödd talang. Utan hårt jävla arbete. Som i allt annat, typ vänskap och kärlek. Det är på det sättet jag vet att jag hittat rätt. Reklam är det ENDA jag tänker på.

Vad är det enda du tänker på? Det är det du borde syssla med i resten av ditt liv. Svårare än så är det inte. Passion först, alltid. 100 eller noll. Kom ihåg det.

Puss.

Feedback
Postat av: Anonym

Jag har en personlig anledning att avsky Nemo men inte på samma sätt som du

2010-10-09 @ 19:05:52
Postat av: Cim

Avskyr är ett konstigt ord. Hur vet du vilket sätt jag inte gillar Nemo på?

2010-10-09 @ 22:23:54
Postat av: Nathalie

Otroligt bra tips på slutet. Problemet är väl bara att jag andas och lever för mina nära och kära. ALLT jag gör är för att göra livet så bra som möjligt för dem. Vincent, Viktor, Viktors familj, till viss del min egen, mina bästa vänner... Så jag kanske borde bli hemmafru?

Sen har jag visserligen bakandet. Har en liten dröm om att någongång öppna ett konditori eller kanske ett fik där precis allt är hembakat. Fast Viktor tror inte att jag någonsin kommer öppna det där stället.

2010-10-10 @ 09:55:50
URL: http://imdrivingfastnow.blogg.se/
Postat av: Anonym

För att jag vet vad som hände när ni var vänner en gång i tiden. Det ironiska är att du på den tiden försvarade honom, nästintill aggressivt, när jag förklarade vilken sorts person han är.

2010-10-10 @ 13:57:46
Postat av: Cim

Okej anonym, NU har du gjort mig nyfiken. Men sån är jag. Är jag kompis med nån så är jag lojal till döden. Sen så visade han sitt rätta sida och då är han död för mig. Han sprang fram till mig på klubbar, skickade mail, ingenting spelade nån roll. Han var död. Många har svårt att förstå att jag funkar så, men för mig är det självklart. Så, vem är du? Och varför avskyr du Nemo?



Nathalie - Viktor är dum i huvudet. Låt aldrig nån säga till dig att du inte kan göra nånting, inte ens han. Jag var som dig innan. Mitt förhållande var prio ett, allt annat var nummer två. Ta det här på rätt sätt nu - det ändras om du hittar nånting du verkligen brinner för. Du har ju barn, så det går ju naturligtvis före allt, allt, allt. Men hittar du nåt du älskar kommer resten få vara nummer två. Och det är BRA. Du kommer vara en bättre sambo/mamma/dotter för att du följer dina drömmar.



2010-10-10 @ 19:07:35
Postat av: Anonym

Lojalitet för vänner är ett måste, men det som förvånade mig var att du blev hans vän öht. Nemo har varit densamme hela sitt liv och det är ingen vacker saga liksom. Han är ego på ett dåligt sätt, han är manipulativ och, tyvärr, en duktig lögnare. Men allt det vet du ju redan.

Så indirekt har jag väl svarat på varför jag avskyr honom. Han kommer undan för lätt med det han gör. Och nej, jag är inget gammalt ragg eller liknande, däremot lärde jag känna honom när det fortfarande fanns ett litet hopp om en bra framtid för honom, men det sumpade han precis som han sumpat allt annat som varit bra. Det finns ännu mer, men det skulle avslöja vem jag är och eftersom Emil, som av någon konstig anledning umgås med Nemo, läser din blogg vill jag inte namnge mig.

2010-10-10 @ 21:49:17
Postat av: Cim

Grejen är att jag och Nemo pratat sen jag var väldigt ung. Minns inte exakt när vi började, men vi kunde prata hela nätterna på msn om ångest och känslor och blablabla. Han var ett oerfekt bollplank när det kom till såna saker. Sen så började vi umgås genom Emma. Sen visade det sig att bägge dom var rejält vidriga, så jag bad dom dra åt helvete med typ sex månaders mellanrum tror jag.



Nemo är inte smart nog för att vara manipulativ. Däremot är han jävligt falsk. Och så länge han har så uselt självförtroende kommer han alltid vara ego och se till sig själv först. Han är på god väg att gräva sin egen grav, och han kommer inte ha en polare kvar när han ligger där och vrider sig till slut.



Du behöver inte säga vem du är. Emil blev jag sjukt besviken på nu när han började hänga med Nemo, men vi har väl försökt reda ut det. Om du vill kan du skicka till mig på Facebook. Fortfarande nyfiken på vem du är.



2010-10-11 @ 02:04:23

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0