rorschach

Hej gänget.

Internet fortfarande nere. Jag får snart.. panik. Nej, det får jag inte. Det är ganska lugnt, eftersom vi har internetcaféer i varje hörn av varje gata. Men smått irriterande ändå. Som tur är så dog en annan snubbes internet nu också, i huset alltså, vilket betydde att landlorden fick tummen ur röven och skickade iväg en felrapport. Så nu fixar det sig förhoppningsvis nån gång under nästa vecka.

Har också fått en liten uppdatering gällande praktiken i Stockholm. Om allt flyter på har jag ännu fler detaljer nästa vecka, det är ett möte som sker snart där dom ska reda ut allting. Tydligen är Berghs inblandat mer än vad jag trodde i det här. Men det jag skulle säga var i alla fall att jag kanske kan få academic credits för det här, vilket vore GRYMT. Det betyder att jag kan tillgodoräkna mig poäng så att jag slipper ta en kurs hos AAU, vilket i sin tur betyder att jag kommer kunna gå ut skolan tidigare än beräknat. Det är inte säkert än, men det vore verkligen en bonus.

Dagen har varit fin. Har gjort av med ruskigt mycket pengar på nödvändigheter. Köpte grönsaker för 140 dollar igår. På riktigt, allt i korgen var nyttigt - kronärtskockor, avocado, svamp, eggplant, potatis, tomater, majskolvar, sparris, färsk basilika osv. Och nej, det är inte på grund av Eating Animals-boken, vi tycker bara om att äta grönsaker allmänt.

På tal om böcker däremot, Books & Borders stod för några av inköpen idag. Köpte Jay-Z:s "Decoded". Den är nyss utkommen, en biografi som han byggt upp kring 11 låtar från sin karriär. Fick rysningar bara av att bläddra i den, konst rätt igenom. Har inte sett några recensioner på den, men den är garanterat fantastisk. Vi köpte också ett doftljus som luktar julgran, haha. Ganska mobbat, men vafan. Det luktar JULGRAN. Vi dog lite inombords när vi sniffade på det. 45 timmars brinntid, tack tomten.

Sprang sen in på Sephora och köpte sjukt dyra penslar och ett ögonbrynskit. Fixade äntligen ett medlemsskap där, USA brukar vara bra på att belöna sina medlemmar. Här gäller en present för varje gång du kommer upp i 100 dollar, plus att man får nåt på sin födelsedag, haha. Ska bli intressant att se vad det är.

Så. Där har vi det. Decoded, ögonbrynskit, julgransdoftljus, penslar och grönsaker. En vanlig helg hos läger Efraimsson-Safaie.

Puss.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0