roadtrip possibilites

Känner mig hyfsat pigg ändå för att ha gått upp vid 6. Än så länge. Tänkte hinna med att gymma idag, och sen ut ikväll med kompisar, men innan dess har jag två kampanjer att skicka till copy-läraren och så vill jag hinna arbeta mer med Skinny Cow.

Men vilket år 2010 har varit alltså. Det känns som jag åldrats tio år på ett, haha, det är kanske inte så jäkla bra. Jag ska göra en års-sammanställning, men den tar vi senare, jag har en känsla av att december blir ganska innehållsrikt också. Carrie har bjudit oss till Colorado för att fira jul med hennes familj, en så otroligt fin och uppskattad inbjudan. Farid och jag firade jul själva förra året, och det har definitivt sin charm. Men lite snö hade varit fint att se. Colorado ligger rätt inåt landet, skulle tro att det är ungefär lika kallt där i december som det är i Sverige. Ett problem är alltså att jag äger absolut noll varma kläder nuförtiden.

Det är liksom den 13:e november, och det är 23 grader varmt. Det har varit 23 grader varmt hela terminen och det kommer vara det hela den här månaden ut, verkar det som. Jag tar värme före kyla vilken dag som helst, men det är så svårt att ställa om i huvudet att man liksom inte behöver handla en vinterjacka längre. Sånt där finns ingrott nånstans i kroppen. November ska bara inte vara varmt.

Men tillbaks till Colorado. Det är otroligt vackert där, och jag vill mer än gärna träffa Carries familj. De har dessutom en schäfer som dom säger skulle bli överlycklig över lite hundsällskap. Flygbiljetterna är svindyra, att åka till Hawaii är liksom billigare. Så om vi åker till Colorado så kommer vi bila. Såhär ser rutten ut:

Vi skulle alltså åka genom både Nevada och Utah, vilket är coolt. Vi vet ju inte hur länge vi kommer stanna i USA, jag vill uppleva så mycket som möjligt under tiden här. Nevada ska vara otroligt vackert har jag hört. Jag ser oss absolut göra det, då blir det mer som en full-blown roadtrip än bara en vecka hos Carries familj. Ungefär 20 timmar tar det att köra, så resan skulle ju ta två dagar ungefär. Lucas i bilen i två dygn, det kommer ju bli jävligt intressant. Tack gud att han gillar bilar.

Bilhyrning för en vecka vid den tiden är ganska dyrt, men det är fortfarande bra mycket billigare än flygbiljetter. Ungefär 2300:- med en tank bensin. Det är okej, tycker jag. I sådana fall firar vi nog också nyår där. 2008 firades i Stockholm med vänner, 2009 i New York på en skitig krog, och så nu 2010 på ett snöbeklätt berg i Colorado. Det låter fint, inte sant? Carrie har sagt att vi kan åka skidor och så om vi vill också. Sen uppstår ju problemet med skor och varma kläder, men skitsamma, sånt löser sig.

Puss.

Nedan i ordning: Nevada, Utah, Colorado. Tror ni kameran hänger med på resan eller?


Feedback
Postat av: emil

South Park ligger i Colorado. Bara en sån sak.

2010-11-13 @ 20:16:29
URL: http://emil.blogg.se/
Postat av: Elin

åh JÄVLAR vad fint!! Ni måste åka!

2010-11-16 @ 04:25:11
URL: http://www.elinelin.tumblr.com
Postat av: Julianalba

Really great site man!!

2011-07-05 @ 07:50:42
URL: http://julianalba.blognext.com

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0