love love love

Hej missar.

Det blev en sväng ut igår, med Carrie och Jared. Vi åkte först till deras lägenhet i Hayes Valley. Så sjukt mysigt område, nästa gång vi letar efter ställe blir det nog där. Hundparker överallt, mysiga restauranger, sköna barer. De tog med oss till ett ställe jag tror heter Smuggler's Cove. Pirat-tema, och som alltid med USA är det fullt ut. Det kändes verkligen som att man klev in i en båt. Drinkarna var sviiiiinstarka, den värsta nånsin hette Zombie, Farid beställde den. Alltså fy satan. Tog en sipp, sen mådde jag lite illa i en kvart. Tog ett korrekt beslut att sluta dricka redan kring 12, när det bara är sprit blir det nästan alltid för mycket för mig, haha.

Kvällen slutade med en taxi till Polk för nattkäk på en proppad restaurang. Så jäkla mysig kväll. Carrie är så söt också. Hon sa att Farid och jag är så kära att det är sjukt. Han var så fin igår. Vit skjorta och hängslen, jag älskar hängslen. Och så blir han lite för full lite för snabbt och börjar tafsa på mig så fort jag går framför honom. Jag älskar honom så, så mycket. Och man vet aldrig hur folk har det innanför sina egna fyra väggar, Blondbella verkade ju tokkär i Nisse typ en vecka innan dom gjorde slut. Men vi har det verkligen bra. Och jag är så glad för det.

Nu håller jag på med flash. Vi var förövrigt häromdagen och lyssnade på en otroligt inspirerande karl, creative director för Nike. Förstår ni? Jag säger det igen - Creative Director för Nike. Han var underbar. Pratade lite om sitt jobb, pratade ganska mycket om Michael Jordan som han jobbat nära med i 20 år, pratade väldigt mycket om sin dotter och kärleken till sin familj. Han var underbar. Det som slog mig mest var hur lycklig han verkade. Och man förstod på sättet han pratade att det var en lycka helt åsidosatt från hans titel. En inre lycka, liksom. Och han sa en grej som jag bara inte kan få ut ur mitt huvud, han sa "the way I look at it, you can approach work in two ways. You can work hard and have fun. Or you can work hard and not have fun. I prefer to work hard and have fun".

Ibland låter det svåraste så enkelt, inte sant? Det ska jag bli bättre på, i alla fall. Jag vill vara lycklig, jag vill jobba hårt, och jag vill ha kul. Det finns ingen tvekan i min värld att jag skulle kunna gå hur långt som helst bara av att köra över folk. Men det är inte så jag vill leva mitt liv. Creative Director för Nike. Ja, jävlar.

Puss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0