inspo

Ljuvligt fotografi av Iain Crawford.

Carrie har varit här hela dan. Vi har druckit whiskey och försökt fånga den här gigantiska idén som Skinny Cow visat sig vara. Hon tycker jag är för självkritisk som vanligt, att jag oroar mig för mycket, men jag bara vägrar nöja mig. Det är det enda det handlar om. 100 procent eller inget.

Jag har glömt att berätta det här för er, men i slutet av december ska vi till Ogilvy och presentera våra hemsidor för de anställda där. Ogilvy är en av världens mest framgångsrika reklambyråer, gör väldigt mycket digitalt. Jag är nervös, men så väldigt exalterad på samma gång. Vi kommer leda dom igenom hela vår hemsida, visa de arbeten vi vill visa och (försöka) göra ett gott intryck. Det kommer bli den första byrå jag besöker.

Och jag älskar vår Flash-lärare för att han möjliggjort detta. En till grej - jag har aldrig haft så bra betyg som jag har nu. Att ha A i två kurser redan under midterm är svårt att fixa. Det betyder att du är färdig att anställas, halvvägs in i terminen (i mina andra två kurser har jag B). Ett av dessa A:n är från Bryan, läraren som pushar oss hårdare än vad nån annan gjort. Det andra A:t är från Bryans gamla klasskompis Rod, sydafrikanen. Det här bevisar för mig att jag är på rätt spår. Jag har nog aldrig varit så hatad av eleverna tidigare. Men de som verkligen kan nåt om branschen älskar vägen jag väljer att gå. Och det är allt som betyder nåt här nere. För mig. Slackers får hata mig hur mycket dom vill. Så länge de som faktiskt jobbar i branschen tycker jag rör mig framåt.

Puss.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0