click ship

Nu tog jag äntligen tag i mig själv, beställde åtta par trosor och två BH:ar från Forever 21. Har inte köpt en ny BH på så länge att jag hade glömt bort vilken storlek jag hade, haha. Då är det illa. Jag tycker ju om fina underkläder, det är bara trist att köpa tycker jag. 45 dollar gick allt på, det är väl inte så farligt tror jag. 300 spänn ungefär. Men då ska fan allt passa, annars blir jag sne.

Otroligt seg lektion idag, man känner av nu att terminen går mot sitt slut. Alla ser helt döda ut, haha. Ringar under ögonen, frånvarande blick, det är faktiskt ganska likt Berghs en torsdagsnatt. Kära lilla Berghs. Jag är ju inte Berghsare hela vägen, det kan jag inte påstå, men den delen Berghs jag fick var en väldigt fin del. Otroligt bra föreläsningar, trevliga tillställningar. Och så sofforna, framförallt den längst upp på högsta våningen där jag och Farid spenderade vår första natt ihop för över två år sen. Berghs gav oss alltså studenkort, och med dessa samt en kod kunde man komma in på skolan vilken tid man än ville. Mitt i natten på en söndag - inga problem. Det är en helt fantastisk lyx, och jag tror studenterna förstår det så pass mycket att man sköter det där jäkligt snyggt.

Vi smög bara upp, lindade in oss i varann och somnade. Blev väckta av städerskan vid sju-tiden, smög försiktigt ut till ett soligt Stockholm.

Fina minnen. Berghs är fint. Skulle gärna undervisa där nån gång i framtiden, men vet inte om man behöver en masters för att göra det i Sverige. Förmodligen. Nåja. Nu ska jag photoshoppa in herpes på ett öga.

Puss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0