big news

Hej hörni.

Vilken konstig dag. Glömde helt bort läxan vi hade till Ad Creative, vilket betyder att jag nu har dubbelt att göra tills nästa vecka. Inte så bra. Sen sprang jag in i copy-läraren i hissen, han var helt frånvarande och jag också, minns inte ens vad vi pratade om. Sen hade jag en extremt frustrerande Flash-lektion, alltså allt är så svååååååårt. Hoppas verkligen att jag fixar den här hemside-skiten, ni ska bara veta hur komplicerat det är.

Men så var det ett litet mail där, också. Så fort jag såg avsändaren hoppade hjärtat över ett slag. "Tänk om..?". Och när jag öppnade var det kanske tre-fyra meningar, väldigt kort, koncist och snällt.

Det var en lärare från Berghs som skickade. Jag gick bara på Berghs i fyra månader, men var lyckosam nog att få två starka, roliga, inspirerande, fantastiska kvinnor som lärare - bägge amerikanskor. Jag sög in mig allt jag kunde kunskapsmässigt och jag har förmodligen aldrig tackat dom tillräckligt för det stöd jag kände från dom, det självförtroende dom hjälpte mig bygga upp.

Jag blev erbjuden ett internship. Som copywriter, i Stockholm, på ett globalt företag. Det börjar i juni och pågår under sommaren, vilket är perfekt, naturligtvis. Jag som tänkte åka hem först i början av juli har nu glada nyheter till min bästa vän Jenna - det ser ut som att jag kommer hem redan i slutet av maj, hjärta.

Ingenting är helt spikat än, det är möten som ska has och jag vet varken lönen eller tiderna än, men att kunna sätta på sitt cv att man har erfarenhet i branschen, oavsett om det är som intern eller inte, det betyder otroligt mycket när man försöker slå sig in i reklamvärlden. Och all den andra bonusen, herregud - det här betyder att jag kan vara hemma hela sommaren, som jag inte alls hade planerat att vara annars, det betyder att jag får tre månader med all släkt och alla vänner igen.

Så med andra ord, älskling:



Dags att bli intresserad.

PUSS.

Feedback
Postat av: viktor

Vilken oerhört usel tajmning. Jag hade hoppats på att undvika ditt skapande ett tag till.



Men mitt fjärde största grattis till dig (bjuder inte på något hybrisframkallande). Bra älskling.

2010-11-17 @ 13:31:59
Postat av: jenna

sitter utanför espresso house med vovve och väntar på mamma. latte i ena handen och cigg i den andra (inte nu, då ja skriver till dig trots att mina fingrar snart förfryser) ville bara säga JAAAAAAA DU GÖR MIG SÅ GLAAAAD!

2010-11-17 @ 16:40:36
Postat av: Sanam

Stort grattis Cim! Riktigt riktigt kul!!

2010-11-17 @ 21:08:08
Postat av: Cim

Hahahaha, fruktansvärt dålig timing, Viktor! Jättekul, faktiskt. Som jag garvade när jag såg den där kommentaren.



Tack Sanam! Och Jenna, YES. Bara ett halvår kvar, jippie.

2010-11-18 @ 05:27:14
Postat av: Jakob

Jag har inte last din blogg sadar fasligt mycket innan, men nu tog jag mig tid att atminstone ga igenom forstasidans bunt med inlagg. Och det ar latt att bli bade imponerad och inspirerad av mycket du skriver. Fast, det ar ju inget nytt under solen. Jag minns Claes kommentar om din ansokan till Berghs da han sa nagot i stil med att han aldrig last nagon som salde sig sjalv sa bra som du gjorde. Om du fortsatter salja pa samma vis sa ar den har praktikplatsen bara en pinne pa stegen uppat. Rock on.

2010-12-01 @ 17:22:19
URL: http://everyfiveminutes.tumblr.com

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0