random

Hej missar.

Jag ligger hemma och grisar mig. Det betyder att jag kollar på Desperate (som totalt spårat ut, synd), äter kakor och svettas lite av all sommarvärme. Mysig dag har jag haft. I morse träffade vi en kompis, Elise, och planerade inför en photo shoot på söndag. Jag ska modella tillsammans med fyra-fem andra tjejer inför Farids och Elises ad campaign. Vet inte exakt hur det kommer bli, men ledord är "sexigt" och "mat".

Solen började gassa när vi satt och tjattrade, så efter Farid stuckit iväg till sin lektion och Elise nånstans för att handla supplies så satte jag mig på caféts uteservering här utanför porten. Älskar, älskar att sitta där. Dom har sol precis hela dagen, från 10 till 18, ägaren är jättemysig och det går alltid förbi massa snyggt folk man kan glo på. Jag försökte styra upp lite kampanjer jag ska göra om till nästa vecka och skriva lite copy. Har seriöst inte skrivit copy sen förra året. Varenda lärare och student säger att jag borde bli art director istället för copywriter. Jag tvekar fortfarande. Jag kan fan inte rita, då kan man väl inte bli AD?

(Negativt med att bli AD: Jag kan inte rita. Konkurrensen är mycket hårdare än för cw:s. Ganska övertygad om att man jobbar längre timmar.

Positivt med att bli AD: Ingångslönen ligger på cirka 40 lax. Det finns en större marknad för frilansjobb. Det är oftast AD:s som går vidare och blir Creative Directors. )


När min dator dog tog jag jycken med mig upp till parken, vi busade med hundar, Lucas försökte ligga med en av dom fast från fel håll (han gillar oralsex tydligen) och jag blev ännu lite brunare.

Nu saknar jag Farid. Som vanligt. Det är efterblivet. Vi har varit ihop för länge för att jag ska sakna honom så fort han går utanför dörren, men så är det. Jobbigt. Och bra, antar jag. Om några timmar ska jag iväg på typografilektion.

Helvete, vad jag kommer sakna San Francisco i sommar. Jag älskar den här staden. Mitt hjärta ligger och skvalpar med vågorna i hamnen.

Kyss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0