longing for

Hej gänget.

Om exakt en månad sitter jag på planet till Barcelona med min bästa vän. Elin möter upp oss där nere, och sen hoppas jag att jag får se en långbent Jonna vid hennes sida. Minns fortfarande när jag mötte upp dom i Barcelona 2008, minns vad jag hade på mig, minns taxiresan, minns allt. Till dags dato är det en av de bästa resorna jag gjort. Sen minns jag även att min plånbok försvann typ andra dagen, hade ingen tillgång till mina pengar och lånade en hel drös med tusenlappar av Elin för att överleva. En vecka senare blir vi rånade mitt på gatan i dagsljus, självklart är det min väska som tas. Allt smink borta, plus en jättefin leopardmönstrad BH som Chris köpte till mig i Paris. Kom alltså hem utan plånbok, smink och underkläder, ändå är det min bästa resa.

Barcelona ska bli kul. Tänker mycket på sommaren. Jag kommer jobba färre timmar än förra året, det känns skönt. Börjar inte förrän 21:a juni, så innan dess vill jag hinna pussa på alla. Vill hinna träffa alla mer det här året. Juli blir i och för sig tungt med 170 timmar, det är definitivt heltid. Och där kommer Alex också den 11:e, satan så roligt det ska bli.

I övrigt ligger jag fortfarande däckad i sängen. Klockan är tre på eftermiddagen. Helt jävla utslagen, vet inte vad som hände igår alltså. Däremot vet jag att jag är redo för skolan att ta slut nu. Det kanske låter konstigt, men det känns som semester att komma hem och jobba. Vila hjärnan från konstant kreativitetsflod och istället serva kunder med rosé och mellanöl. Samtidigt vet jag att jag halvvägs in i sommaren kommer längta efter datorn och alla sena nätter med Illustrator. Haha, är det inte kul hur vi aldrig kan vara helt nöjda? Men jag tycker om att sakna och längta efter saker. Det är fint.

Puss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0