fiftheen

Suck. Det här är sista inlägget jag gör om detta, lovar.

Nu har nåt smarthuvud gått in på Sandras blogg och skrivit att hon är en fitta och att hon borde ta livet av sig. Det här kan ju omöjligt vara någon av mina läsare, eftersom 90 % inte gillar mig och resterande 10 % har en hjärna. På blogg.se kan man kolla IP-adresser, vet inte om det går med Disqus. Hursomhelst är det inte jag.

Det var allt. Nu sticker vi till veterinären med Lucas. Ses snart.

Puss.

Feedback
Postat av: Elin

Herregud. Fan vad det finns störda människor i vårt samhälle.



Anyhow, nu har jag scannat forever21's hemsida. Har lagt ner tanken på långklänningar och lämnar över det ansvaret till Barcelona. Det där fixar Barcelona.



nu har jag två frågor:

1. Finns det fortfarande tid att beställa hem till er från for21 innan ni sticker? Om jag beställer imorn?

2. Om ja, skulle du döda mig om jag önskade beställa den där crochetklänningen som du beställde därifrån tidigare? Har scannat utbudet i Sverige och Danmark på jakt efter en minst lika snygg, men finns inte. Och herrejävlar vad snygg din är. Iaf på dig. Men som sagt, bara om det är OK för dig? jag lovar att aldrig bära den när du vill bära den och jag lovar att säga till alla att det var du som var kung och hittade den :) Finns förresten också en cp-söt crochetkjol från forever. Har du sett?



massa puss.

2010-05-18 @ 00:38:35
URL: http://www.elinelin.tumblr.com
Postat av: Cim

Hej misse.



Ja, har sett crochet-kjolen, den är skitgullig den med. Det är tio dagar kvar tills vi sticker, så det är precis på gränsen alltså. Forever 21 brukar komma mellan 5-8 dagar, men jag vet inte om jag vågar lova-lova. Om du vill ta chansen, absolut. Om inte, så har vi ju en butik här nere. Jag kan kolla upp vad det är du vill ha och sen gå ner och kolla om det finns i butik?



Haha, nej det är klart du får beställa den. Förmodligen skulle den sitta bättre på dig eftersom du har kortare överkropp. Mitt problem med den är att man måste ha nåt under, den är liksom FÖR kort. Kanske att du skulle slippa det. Men den finns däremot inte kvar i butik. Så om du vill ha den måste du ta chansen och beställa. Puss

2010-05-18 @ 01:37:25
Postat av: Cim

Om du inte beställer express såklart. Då är det lugnt. Säg bara till när du beställt så jag vet när jag måste vara hemma och ta emot paketet. Forever 21 brukar ha kass kvalité på grejer, men skärp, nagellack, halsband och sånt köper jag alltid med mig. Skulle däremot passa mig för toppar och shorts. Inte lika säkert att det är bra passform. Och absolut inga ytterkläder! Dom suger anus på ytterkläder.



Crochetklänningen är i alla fall bra kvalité.

2010-05-18 @ 01:42:04
Postat av: Elin

Tack hjärtat! Du är finis! fan alltså, vad svårt det blev nu! Jag ska tänka i en timme, sen säger jag vad jag vill göra.. Tack för all hjälp iaf blommis... Ska vi SKYPA idag? :D Pussnuss

2010-05-18 @ 11:41:57
URL: http://www.elinelin.tumblr.com

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0