friday night recap

Hej gänget.

Jag har blivit så van nu att ni kommenterar ibland att det känns som ni dött under helgerna, haha. Ni lever tydligen livet, för här spenderar ni ingen onödig tid när lediga dagar nalkas. Bra så! Det gillar vi.

Vi som skulle ta det lugnt den här helgen har varit ute både fredag-lördag. Svenskgänget vi bodde med för ett år sen skulle förmodligen inte känna igen oss. Vi gick aldrig ut med dom. Dom trodde väl att vi bara var ett sånt par, när det egentligen berodde på att vi bara inte ville gå ut med dom.

Igår var hursomhelst minst lika bra som fredagen. Akeem fyllde år. Han jobbade förut på hotell, nu jobbar han som inkastare på Cellar och Sugar Café som ligger ett block från vår lägenhet. Det är nice, för vi slipper tiodollars-covern. Vi mötte upp han och massa tjejer igår strax efter midnatt, sittdansade bredvid den öppna brasan på Sugar. Jag köpte Corona och bartendern var lite flörtig, dessutom doppade han hela jävla flaskhalsen i salt. Haha, så grisigt. Du får alltså en lime i flaskan och sen flaskhalsen dränkt i salt, poängen är att du ska slicka på flaskhalsen innan du suger på limen och dricker. (Jenna, du hade älskat det.) Jag hatar salt, så det blev inget porrigt beteende för mig, men för fyra år sen hade jag förmodligen gjort det med glädje.

Vi gick sen över till Cellar, det är stället dom har ett dansgolv med old school hiphop och ett dansgolv med hits (Gaga, Rihanna, Kid Cudi, ni vet). Dom har stora fläktar överallt som får det att kännas som man är med i en musikvideo, och det är alltid sjukt mycket folk. Jag dansade i min cropped tee och haremsbyxor så jag blev helt trött i hela kroppen. Och vet ni, jag är eftertraktad! Haha, det var en snubbe som konstant följde efter mig på dansgolvet igår, trots att jag tydligt visade att jag var med Farid. Efter typ en timme så kom hans kompis fram till Farid och sa "i hope you know you're a very lucky guy, she's beautiful. I would tell her myself, but I fear she's gonna take it the wrong way".

Jävlar vad glad jag blev. Han var fransk, sa Farid. Då blev jag ännu gladare. Fransmän gillar väl bara håriga brunetter? Har i och för sig legat med en fransman en gång, fast han var halvkamerunsk. Jag fattade inte ett ord av vad han sa, men det spelade mindre roll.

Skitsamma. Är tack gud inte bakis, för jag höll mig till Corona igår. Men nu vet ni - haremsbyxor med slitsade sidor är the shit! Utöver ragg så kom det fram en tjej och sa att hon MÅSTE ha dom där byxorna och det var det bästa hon sett i sitt liv. Slits. Harem. Magtröja. Framgång.




Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0