don't shake that ass girl

Fan, vad jag älskar mobilt bredband. Påminn mig om att aldrig vara utan det. Vi kör Telenor, funkar utan direkta problem skulle jag säga. Snabbt, enkelt. Önskar att själva dongeln var mindre, men annars är det bra. Problemet är ju att man blir helt avskärmad från "verkligheten". Igår satt jag och taggade folk på Facebook hela bussresan in till Slussen. Hade ett mord skett utanför mitt fönster hade jag inte sett det. Det gillar jag inte. Man måste vara medveten, annars kan saker gå åt helvete.

En annan fundering. Vad i HELVETE är det svenska tjejer har på sig nuförtiden? Det började med att jag såg en tjej på Götgatan, hon hade på sig rosa shorts som var så korta att dom visade röven. Alltså, det såg ut som hon hade trosor på sig. Jag pekade, fnissade och visade Farid. Typ "men herregud, är hon medveten om att det ser ut sådär?". Jag tror hon var det. För efter henne har jag sett på riktigt tio tjejer till med samma grej. Alla har inte ens shorts, vissa har faktiskt trosor på sig. Utomhus. På stan. Med typ jeansjacka och högklackat till. Det ser ut som boxertrosor, liksom, alltså - MAN SER RÖVEN. Jag läser många svenska modebloggar, och jag kan INTE tänka mig att nån av dom uppmuntrat till detta extremt fula mode. Med andra ord kan det inte vara någon annan än Gaga. Eller? Upplys mig, jag ber.

Sitter hemma hos Jenna nu, sov över här. Killarna sover (Emil, Farid, Alex). Jenna sprang precis iväg till jobbet. Vi är ett litet kollektiv, men det är mysigt. Igår spelade vi snuskiga spel, åt kräftor, sill, färskpotatis och sköljde ner med snaps. Fin kväll. Nu ska jag kolla på the Bachelorette. JA, söndagsmys.

Puss.

Feedback
Postat av: Reputation

This is a very interesting website, I have added it in my favourites. Keep up the good work.

2011-01-20 @ 18:59:25
URL: http://reputation.blogimagine.com

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0