dance

Hej hjärtan.

Jag förstår inte hur man ska palla blogga en sån här sommar. Solen skiner ju oavbrutet och vännerna flödar. Men en snabb uppdatering får ni ju ibland.

I förrgår åkte jag hem till Jenna efter jobbet. Hängde med henne och Emil hela kvällen, åt sjukt god mat, jordgubbar, drack Brooklyn och såg sista kvarten av Uruguay - Holland. Sen sov jag över. Jobbade hela jävla dan igår, sjukt många turister med massa konstiga frågor, en kassa gick sönder, jag krossade en öl två minuter innan stängning, precis allt gick fel. Idag börjar jag 14, så jäkla skönt. Och imorrn slutar jag 14, ännu skönare. Sen är jag ledig tills på tisdag.

Alex kommer på söndag. Helt sjukt kul. Jag hoppas innerligt att det här vädret fortsätter. Söndagen blir en kväll av firande - Alex Sverige-visit, Jennas födelsedag och Elins avskedsfest all wrapped into one. Hon åker ju till Australien i ett halvår strax. Vi tänkte boka bord på en jättemysig restaurang vid Rådmansgatan, sen blir det kanske Patricia av alla ställen. Kul kommer det bli oavsett.

Igår blev det spontant vindrickande på min veranda med Elin, hennes kille Christian, Emil, Jenna och så Farid. Han är hemma från Borås nu, äntligen. Ikväll ska vi bara ta det lugnt, se på film och umgås. Man måste hinna med att ta det lugnt också.

Puss!

(bild från midsommar)


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0