a.d.i.d.a.s

All day I dream about Shopnastygal. All day at work, anyways. This is where I'm spending my money this fall. DÖR över den svarta silkdressen. DÖR.


Feedback
Postat av: SY

En liten fråga, hur tänker du när du, som sitter på offentliga platser i din spets-bh, ifrågasätter att tjejer på stan har för korta shorts?

2010-07-18 @ 17:01:03
Postat av: Min initial är Y

Klass och stil är hårfint och svårt att förklara.

Men en riktlinje kan iaf vara att pastelliga trosshorts på stan varken är klassigt eller stiligt. Det är vulgärt och lolita-aktigt.



Däremot så kan en täckande spets-bh vara ljuv i sommarvärmen, det vill säga om man matchar den rätt (alltså inte med rövshorts). Men som sagt, hårfint och svårt att förklara, ser man inte skillnaden så gör man inte....

2010-07-19 @ 02:22:41
Postat av: Josefine

Hey Cim. Läser din blogg lite då och då. Den ger mig inspiration på många plan, främst om plugget i SF. Så tusen tack för det!

Sen, den svarta silkiga saken. Jag inhandlade just en liknande på h&m för 200 spenn. Den var inte riktigt silke silke så, men den påminde om denna och sitter sjukt snyggt på. Snörning i midja och armar som ger den det där fallet man vill ha. Kolla in om den finns kvar väl. Kram!

2010-07-19 @ 09:51:42
URL: http://lieswhite.blogg.se/
Postat av: Cim

SY . Jag vet. Jag är inte helt bekväm med att sitta i spets-bh:n. På Värmdö skiter jag i det, men Thaibåten var en stretch. Helt ärligt talat var det sjuhundra grader varmt och jag tål inte riktigt värme. Så jag tog av mig linnet. Det var ju inte som att jag gick omkring på båten med bh, så fort jag reste mig drog jag upp linnet igen.



Men, alltså, trosshortsen är fan inte samma sak. Är det ingen som vet vart detta efterblivna mode kommer ifrån? Det enda jag tänker när jag ser de här tjejerna är "vet din mamma hur du ser ut?". Jag tycker det är pinsamt.



Josefine - tack snälla söta, det är tjejer som dig som gör det kul att blogga!

2010-07-19 @ 10:14:21
Postat av: SY

Det känns som du tycker problemet ligger i vilken del av kroppen man exponerar helt enkelt. Det finns ju klänningar med så mycket fransar/spets att man nästan ser hela kroppen och så finns det linnen som är så djupt skurna i sidorna så man ser Bh:n under, vilket också är "mode" nu, så jag undrar mest på vilket sätt exponeringen av skinkorna skiljer sig från övrigt mode just nu?

2010-07-20 @ 15:37:02

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0