truth or dare

Hej gänget.

Ligger i Jennas rumskompis sons säng, haha, och snor någon annans internet. Perfekt start på dagen. Efter en låååång tågresa hem igår åkte jag ut till Värmdö för att byta om, sen in till Skanstull för förkrök hos Jenna med Emil och Theresa. Hela grejen med den här kvällen var att vi skulle spela spel, men jag genomgick ett nervöst sammanbrott hemma när spelen magiskt förflyttats från pappas hus till mammas lägenhet. Så vi spelade kort istället. Och drack. Jättemycket.

Fan vad jag börjar bli tålig mot alkohol förövrigt. Alltså, inte på ett bra sätt. Igår kändes det precis som de senaste dagarna, den där gladfyllan infinner sig liksom inte riktigt, istället blir det som dovt illamående i huvudet. Det är den bästa beskrivningen jag kan ge er.

Spelade alltså kort, alla blev fulla. Hann med några rundor av sanning och konsekvens också, Emil fick äta en plastblomma på begäran av mig (duktig Emil!) och sen skyllde han på den när han mådde dåligt efter all sprit sen, haha. Det blev en liten videofilm på det, den kan ni säkert se här snart. Vid halv ett tog vi en taxi till Soap, inte en jävel där först, men vid två var det lika packat som på en lördag.

Jag blev faktiskt raggad på! Eller nej, det blev jag ju inte. Det var nån kille som tog tag i mig och sa "fan vad fin du är", det går fan inte under kategorin ragg. Kanske om han bjudit mig på en öl efter, haha. Och så var det en fet jävla stekare på uteserveringen som kollade in mig och kläckte "kanske för ett onenightstand" till sina hålögda tjejkompisar. Och nu snackar vi avancerad fetma på den här nissen, hade han kliat sig på hakan hade jag sagt "bläddra vidare" liksom. Fick lust att börja bråka där ett tag, men tog det mogna beslutet att shotta tequila istället.

Lille Emil var kalaspackad när vi lämnade Soap, men väldigt söt också. Han överröste mig med komplimanger om mig och mitt geni innan han började kyssa mina fötter. Okej, lite överdrivet, men han sa väldigt fina saker i alla fall. Hade han haft hår hade jag hållt upp det när han spydde sen, så mysig var han. Jenna var också mysig, hon grät lite när hon kom på att jag åker snart. Då grät vi ihop en stund, sen var vi tvungna att fokusera på att få hem Emil. Jag och Jenna fick agera kaptener på matfronten efter Soap, köpte lasagne, pasta och köttbullar med gräddsås på nåt risigt taxifik här nere. Det gick ner innan sänggång vid.. halv fyra? Nåt sånt.

Det är faktiskt skönt att jag fått utlopp för min ungdoms alkoholistiska sida nu när jag varit hemma i Sverige, dricker inte alls såhär mycket i SF. Där behöver man å andra sidan inte vara full för att njuta av livet som här. Nåja. Nu ska jag se om det finns nåt ätbart i kylen, sen ska jag hoppa på Emil och Jenna, sen ska jag till Monki och kolla om dom kan tillfredsställa mina lustar. Shopping, alltså.

Kyss.



Bästa Jenna



Bästa Emil


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0