love sucks

Du förstår faktiskt inte hur mycket jag älskar dig. Det finns få personer jag skrattar med lika mycket som du. När jag tänker på dig känner jag inget annat än värme och kärlek. Det enda jag vill ha, det är det lilla jag begär, och jag tycker verkligen inte jag kräver för mycket. Jag älskar dig och jag hoppas din semester är underbar. Att vi ska träffas nästa vecka var mitt främsta mål med att komma hem, och jag ser fram emot det så mycket. Bara att krama dig och prata med dig. Jag har saknat dig otroligt mycket.

Huvudvärk. Lite ont i hjärtat. Får dåligt samvete. Allt löser sig, hoppas jag.

Grym dag med Jenna oavsett. Hon kom hit igår igen efter påtryckningar från mig, så jävla uttråkad här hemma att jag faller ner och dör snart. I eftermiddags lämnade vi Värmdö för stan, stannade en stund i hennes lägenhet innan vi stack ner och käkade tapas med hennes mor. God öl, oväntat bra mat och fint sällskap. Ännu en fin kväll, och man kan ju undra varför jag gnäller så jävligt om att vara hemma, haha. Men det är av flera anledningar, som jag nog hellre delar med mig av till Farid, Jenna, Jonna, Elin och Viktor, istället för er.

Fått ett pass på Systemet nu, lördag i Saltsjöbaden. Älskar lördagar. Fem timmars jobb, dubbelt betalt efter tolv. Slutar 15. Det blir liksom inte slappare än så. Plus att alla kunder är så glada på lördagar. Det blir bra.

Annars - Saknar Farid, hans händer, hans läppar, hans röst, hans skratt, hans skägg, hans ögon. Saknar allt. Kan ju tipsa alla par som ska vara ifrån varandra ett tag - skippa det där med att ha sex innan ni skiljs åt. Skippa sex överhuvudtaget. På det sättet så vänjer ni er lite i alla fall innan ni sticker. För det kan jag tala om, det jag går igenom just nu är rena helvetet. Känner mig som en 15-årig pojke.

TMI? Okej.

Puss

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0