kharma only hits where it's deserved

Jag har släppt det förflutna när det kommer till vänner. Det finns ingenting jag skulle gjort annorlunda. Dom jag kastat bort har jag kastat bort av legitima anledningar. Jag har släppt det förflutna, men det här vill jag säga till dig, som jag vet fortfarande läser.

När du sa till Monia att jag ljög om du vet vem och hennes problem med vikten, så förstörde du min relation till en av de få chefer jag kommit bra överens med. Det var ingen big deal egentligen, eftersom jag slutat där och inte skulle tillbaka. Men du vet vad det handlade om, själva grejen - man gör inte så. Jag förstår fortfarande inte idag hur man kan vara så illvillig och prata om saker man inte har en aning om. Jag har hört illasinnade kommentarer om dig, och jag har aldrig bemött dom med ett andetag. Framförallt förrförra sommaren på Grisslinge, när gemensamma vänner kommer fram till mig och undrar vad din hudsjukdom heter. Inte ett andetag.

Nu har den här underbart vackra tjejen du ljög om hamnat i samma situation igen, det har varit en nedåtgående spiral i över tre år och nu är vi nere på botten igen. Efter ett läkarbesök har vi i alla fall fått en remiss till en anorexi-klinik och jag kommer göra allt jag kan för att hjälpa henne, som jag alltid gör.

När jag förklarade situationen för Monia i mötesrummet så grät jag, blödde näsblod, stressen av att se någon man älskar förstöras på det sättet är vidrigt och inget jag önskar på någon. När jag fick reda på att du ljugit henne rätt upp i ansiktet om saker du inte hade en aning om, då förstod jag att du var en vidrig människa. Det enda du ville var att sänka mig. Det var ditt enda mål. Att vara så besatt av att göra en annan människa ont är inte hälsosamt, och jag är helt övertygad om att det är därför ditt liv fallerat efter dess. Vem ska kunna älska dig när du inte har ögon för något annat än din spegelbild?

Men det är karma. Så enkelt är det. Nu hoppas jag bara att du mognat. Idag är jag glad över att jag raderade dig ur mitt liv. Det var startskottet på ett nytt liv, och en av de första anledningarna till att jag nu är lycklig på riktigt. Om det är någon du borde be om ursäkt till så är det tjejen du ljög om, men det är du för självupptagen för. Om du ser henne så hoppas jag att du minns vad du gjorde och skäms över det. Jag skäms å dina vägnar.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0