and tomorrow - chicago

Hej hjärtan!

Idag skiner solen äntligen i Stockholm, i alla fall för en stund. Fy fan vad jag tycker synd om dom som haft semester i augusti. Det känns som det regnat precis hela månaden. Hemskt trist, egentligen. Jag har ändå haft en fin månad. Och snart är den slut.

Igår jobbade jag i Rotebro. Det ligger hundra mil från Värmdö, typ. Fast sjukt smidigt med pendeltåg. Hellre pendel än buss, förutom att det på perrongen stod åtta utlänningar som glodde ögonen ur sig på mig. VAD VILL NI, frågade jag inte, gick och gömde mig bakom en vägg istället. Enklast så. Jobbet gick fort. Efter åkte jag hem till Jenna, som var trött, hade med mig en Snickers som peace offering. Den togs emot med glädje, såklart.

Farid var jättefin igår, efter lite tjat har han rakat sig som han såg ut när vi först träffades. Jag älskar hans stora burriga skägg, men ibland är det fint att se hans vackra ansikte också:

Han var dessutom uppklädd igår. Vit skjorta, grå kavaj. Jättefin. Vi tog en buss till Kungsholmen och åt en underbar middag på Winjas Ostkällare. Lite för trevliga servitörer, annars var allt perfekt. Vinet fantastiskt, osttallriken med tillhörande charkuterier och rödbetsmarmelad - allt var perfekt. Väldigt mörkt inne i restaurangen också, jag älskar det. Levande ljus överallt. Tyvärr hittar jag inga bra bilder på nätet, men gå dit om ni får möjlighet. Vi satt i nästan tre timmar.

Nu ska vi in till stan strax. Hörs snart.

Puss.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0