preparations

Hej gänget.

Rättegången tog ungefär en och en halv timme. Det gick bra. Kom inte ihåg allting precis som det hände för två år sedan, men i stort stämde allt med vittnesmålet jag gav den kvällen. Dom hade dessutom ett till vittne som styrkte vår berättelse, kände inte till henne innan. Jag fick ersättning på 700 kronor för förlorad arbetsinkomst, och om killen blir dömd får jag upp till 5000 kronor i skadestånd. Vi får se hur det blir. Hela processen var smärtfri i alla fall.

Efter rättegången åkte jag och handlade trerätters till familjen på Lidl och Willys. 312 spänn för allting, det är inte dyrt kan jag tala om. Vi åt en förrätt på melon, skinka, balsamvinäger och basilika, följt av fläskfilé i svampsås med pommes frites, och till sist chokladfondanter, som blev perfekta trots konstigt recept. Jättegott, och skönt att ha Farid hos mig igen. Han kom hem igår eftermiddag.

Idag har jag varit hos veterinären och vaccinerat Lucas, ska snart iväg till Mölnvik för att handla tandborste och tandkräm till honom också, sen in till stan för att träffa Jenna. Imorrn ska jag jobba, sen äta middag med Farid på Wijnjas Ostkällare i stan. På söndag ska jag till veterinären IGEN med Lucas för klinisk undersökning, sen sticker jag måndag morgon. Det är så mycket nu att jag inte hinner reflektera alls över att jag ska resa. Men det är okej. Allt löser sig. Jag är förväntansfull, och glad. Äntligen ska vi hem igen.

Puss.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0