what is up?

Jag har funderat på idag om det finns några saker jag kan berätta som ni inte vet om mig.

Jag har inte sett och kommer inte att se Avatar. Har inte heller sett någon av vampyrfilmerna. Den målgruppen ligger väl i och för sig minst tre år yngre än mig, va?

Jag tänder alltid på en viss sorts killar - utlänningar. Har dejtat helsvenskar, men det har aldrig varit samma spänning för mig. Har ingen aning om varför. Men något sorts utländskt ursprung ska killen ha, sen kvittar det om han är fransk, kamerunsk, kurd, turkisk.. Så länge han har mörka ögon finns det en risk att jag faller. Har aldrig tänt på händer eller rumpor, som många tjejer gör. Inte armar heller. Ingenting kroppsligt alls, egentligen, för mig sitter allt i ansiktet. Ögonen, läpparna, uttrycket. Röster kan jag finna oerhört sexiga. Men kroppsbyggnad har jag aldrig brytt mig om, så länge inte killen är kortare än jag.

Jag skulle mycket hellre ligga med en snygg tjej än en ful kille.

Jag önskar, allvarligt talat, att jag hade en hög med dansanta tjejkompisar jag bara kunde plocka fram när man ska ut på krogen. Och sen bara stoppa ned dom i lådan igen tills nästa festkväll. Slippa drama. Och tjafs. Bara dans, leenden och tystnad. I San Francisco har jag nästan ingen tjejkompis som gillar att dansa. Det är synd.

Jag vill ha en till hund. Det ska vara en Australian Shepherd. Eller en samojed.

När jag är som duktigast och det går som bäst är jag som mest självdestruktiv. Det är en extremt jobbig egenskap. Det är bättre nu än vad det var förr, men jag vet inte om jag någonsin lyckas jobba bort det där totalt.

Och till sist - jag tog en legkontroll idag. Det kommer vara det första min chef ser imorrn när han kliver in på jobbet. Känns bra. Jag är bra. Farid är också bra. Så jävla snygg. Ska lägga mig bredvid honom nu.

Puss.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0