free concert and broken dreams

Hej hjärtan.

Vaknade alldeles för tidigt som jag alltid gör efter att ha druckit. Igår dansade vi till Oskar Linnros på Linas takterass. Konserten var okej, inte mer än så. Han är ingen bra liveartist, helt enkelt. Killen kan knappt sjunga. Höjdpunkten var "17 år" stilla och lugnt vid ett piano, följt av en exploderande "Från och med du". Sämst var "Annie Hall", Emil och jag var rörande överens om hur kass den låten är. Jag glömde tyvärr kameran, men tror Emil tog lite bilder. Lägger upp dom när han lägger upp dom.

I övrigt tittar jag på Nyhetsmorgon. Igår pratade jag med mitt ex i en och en halv timme. Min förhoppning var att vi skulle kunna bli vänner, två år efter att vi gjorde slut hoppades jag att han skulle ha lagt allting bakom sig. Men det hade han inte. Fortfarande arg. Gamla känslor rivs upp varje gång jag ser dig, sa han, och där dog min förhoppning. Om ett år när jag kommer till Sverige igen så kanske vi kan försöka igen.

Vi måste ju komma hem nästa sommar, eftersom Farids syster gifter sig. Han ska dessutom vara toastmaster, vilket är ett ganska stort ansvar. Så om vi inte får jobb i USA kan jag tänka mig att vi är hemma en månad ungefär. Jag ska försöka få ett online-jobb, hoppa upp på den hästen igen. Sourze är en möjlighet, men det kräver massa slit innan egentlig utdelning, och vet inte om jag orkar med det i en bransch som inte är mitt huvudfokus längre. Vi får se vad som händer.

Puss.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0