braids

Hej alla.

Idag har jag lämnat det sista på mitt jobb. Nycklar och skit. Har också skällt ut en mamma med sin unge i barnvagn vid T-Centralen. Hon lackade på mig för att jag suckade högt, ÅT EN ANNAN MÄNNISKA, som gick före mig sjukt långsamt. Mamman trodde väl jag suckade åt henne, så hon gnällde till varpå jag blev skitsur:

- Men gå runt då om det är så jobbigt!
- Mm jag är på väg, det är inte ens dig jag snackar med, din jävla idiot.


Då blev hon tyst. Victory. Det är så kul med stockholmare, samma sak gäller Värmdö-bor. Dom är sjukt kaxiga tills dom märker att jag hugger tillbaks. Då blir det tyst direkt. Fast det är nog sista gången jag kallar nån idiot när hon har sin femåring i barnvagn. Förövrigt alla mammor därute - en femåring har alltså två ben, som är fullt funktionella och brukliga att gå med. Det är liksom lite det som är poängen.

I övrigt har jag varit hos Jenna och druckit mycket kaffe. Sen mötte jag upp Farid och åkte hem. Imorrn ska jag jobba BLÄ USCH. Sen middag med Farid som sagt JA JIPPIE. Söndagen ska jag ägna åt att skapa en blogg åt Jenna. Yes, ni hörde rätt. Bloggvärldens okrönta drottning gör en återkomst. Fan-tastiskt.

Hade fläta i håret idag igen. Titta så fint. Jättenkelt att göra. Prova er fram. Enklast när håret är skitigt.

Puss.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0