humble pie

Elin skrev till mig för ett tag sen att jag blivit mer ödmjuk som person. Det var väldigt fint, men det fick mig att skratta också då jag kan föreställa mig att det finns ett par stycken som inte håller med. Men så länge de som står mig närmst känner mig och uppskattar vad jag försöker förändra, så räcker det för mig.

Sitter och designar IGEN. Ett frimärke. Läraren sa att vi skulle tänka på det som en poster i miniatyr, vilket jag älskar. Han säger så vackra saker om design att jag ryser ibland. Har jag sagt att det är samma man som designade Indiana Jones-logon för länge, länge sen? Det är GANSKA coolt. Lägger självklart upp frimärket här sen, just nu har jag totalt kört fast, så vi får se hur det blir.

Vad annars? Typ inget. Jo, jag vill förtydliga en sak. Jag ser inte ner på folk som bor på Värmdö, som väljer att stanna där. Men jag kunde inte bli lycklig där. Och när jag skriver dåligt om Värmdö så handlar det i 99 % av fallen om människor jag inte gillar. Det är viktigt för mig att folk förstår att jag inte tror att jag är bättre än nån bara för att jag stuckit utomlands. Folk som inte tar det steget är väl lyckliga hemma, jag kunde inte vara det.

Anledningen till att jag började tänka på det här har med Berghs att göra. Det är en av världens absolut bästa reklamskolor och många här nere frågar varför jag valde att lämna den. Och det har mycket med Värmdö att göra. Hade jag stannat på Berghs hade jag fortfarande bott där ute. Jag hade aldrig kunnat utvecklas så här mycket i design och reklam om jag hatat mitt hem. Det är livskvalité allt handlar om för mig. Är jag inte lycklig kan jag aldrig bli framgångsrik.

Det var allt. Vi hörs snart.

Puss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0