tiiiiiiired

. Sjukt. Trött. Vi sov inte många timmar inatt, det börjar kännas nu. Har pluggat som en idiot hela dagen, skrivit ut min research report, den ska in imorrn. Vi åt hamburgare till middag, jag drack en öl, mums.

Det finns inte en chans att det här inlägget blir bra, bara så ni vet.

Farid har tvättat typ fyrtio lass kläder idag också. Var på tiden, jag hade inga rena underkläder kvar whatsoever. Vi har en liten hierarki här i hemmet, eller en obalanserad balans, den innebär att Farid alltid tvättar och dammsuger. Jag kan nämligen inte tvätta. Det är korrekt. 23 år. Jag krymper allt jag får tag i. Och dammsuga är det vidrigaste, tråkigaste jag vet. Då diskar jag mycket hellre. Eller går ut med hunden.

Ibland glömmer jag bort att Farid och jag har bott ihop lika länge som vi varit tillsammans. Vi bodde liksom ihop innan vi började dejta. Det gör mig ganska stolt, att vi inte tröttnar på varann. Att vi hållit ihop så länge, med noll mystik från dag ett. Så vem är bäst i vårt förhållande? Det kan vi enkelt räkna ut:

Renligast - Helt klart Farid. Jag har alltid varit en skitgris. Det enda jag inte tål är att laga mat när det är odiskat. Måste diska upp allting först innan jag ställer mig och lagar käk. Och ibland kan jag få tokryck och städa hela lägenheten. Men i stort är Farid bra mycket mer renlig.

Klantigast - Farid. Senast idag slog han i huvudet i ett bord på The Grove. Jag skrattade så tårarna rann. Han snubblar på nånting varje dag. Jag kan garva åt det oftast, men är jag stressad eller irriterad så gör hans klantighet det ännu värre. Det är liksom helt omöjligt för honom att resa sig utan att snubbla eller tappa nåt.

Barnsligast - Hmm. Svårt. Farid har barnasinnet kvar, det är en sak som är säker. Jag är mer lillgammal. Inte lika drömmande som han är. Vi är bägge ganska barnsliga. Om vi är på det humöret samtidigt så är vi nog typ 8 år, tillsammans.

Roligast - Jag. Helt klart. Säger till Farid flera gånger varje dag att jag borde bli ståuppkomiker. Min absoluta favoritsak i hela världen är att få folk jag älskar att skratta. Farid, Jonna, Elin, Jenna, Chris. Det gör mig lycklig. Farid är som roligast när han säger nåt jag inte förväntar mig. Eller när han slår huvudet i bord.

Snyggast - Farid, tyvärr. Fast jag tränar varje dag nu, så sommaren 2010 ska jag spöa skiten ur honom i strandkropp. Då jävlar ska han få skämmas, parveln.

Eh, okej. Det här var ju inte så bra. Farid vann. Skitsamma.

PUSS grisar. Har massa flera kort från helgen, vill ni ens se dom?

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0