tgif

Hej gänget.

På lektionen igår så satt jag som vanligt och tjötade med Carrie. Vi har haft massa klasser tillsammans i ett år, men det är först nu jag verkligen börjar inse att jag tycker om henne. Såhär är det för mig. Efter att ha fått genomstå så mycket skitsnack och så många svekfulla vänskaper så tar det typ ett år innan jag släpper in en ny vän (Mindy och Alex är undantag, dom litade jag på direkt). Carrie är ganska lik mig, därför tror jag det tog extra lång tid. Nu har vi bestämt att vi ska börja ses och hänga i alla fall, hennes kille är väldigt mysig också. Carrie är förövrigt otroligt snygg och jävligt smart, hon har två jobb, ett tredje på gång, och pluggar dessutom heltid. Ambition är så jävla sexigt, oavsett om det gäller pojkvänner eller kompisar.

En annan GRYM grej som hände igår - min lärare (han som gjorde Indiana Jones-loggan) lånade ut en CD-skiva med 3000 fonts för oss att kopiera. Det är svårt för er att förstå vad det innebär, men jag kan säga så mycket att det är fonter för tiotusentals kronor vi fick gratis. Helt jävla underbart.

Idag var mysigt, förövrigt. Vi satte oss på ett café nere i SoMa, solen strålade, jag blev lite brun, vi handlade mat, gick hem och dumpade, sen satte vi oss på Café Bean precis nedanför vår lägenhet för ytterligare en timme i solen. Ska vara 18 grader hela helgen, så nu jävlar ska jag bli solbränd. Äntligen.

Hursom. Fredagkväll här i SF, lördagmorgon hos er snart. Vi ska strax ut till Aces, ett ställe här i närheten, och träffa ett gäng kompisar.

Efter tusen mail med Elin och härliga Skype-samtal med Jonna och Jenna längtar jag nu lite efter mina tjejer. Den här jävla vulkanaskan får INTE ligga kvar i ett år, som dom påstår att den kan göra. Då blir det jobbigt. Annars är jag glad och förväntansfull inför sommaren, har fixat två intervjuer direkt när jag kommer hem. Systembolaget i Sickla och så Norra Stationsgatan, tror det ligger i Vasastan. Farid kommer förmodligen jobba vid Ringen, och så Jonna på Melanders, så då har jag många kära inom ett par kilometers radie. Barcelona, och sen hela sommaren med familj, släkt, vänner och Farid.

Men det är fint att ha något att se fram emot. Nu är jag mest glad för att det är fredag. Vi har fyllt hela kylen; sparris, jordgubbar, fint kött och så vidare. Nu dricker vi vin och ska gå snart. Det blir säkert lite bilder innan dess.

Puss!

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0