i don't know, maybe it's kharma

Åh, snark, vilken dålig start den här veckan har fått. Igår var ju sämst på alla sätt förutom att jag fick spendera ganska mycket tid med Farid. Idag sprang jag upp vid halv åtta för Color & Design, glömde min läxa hemma, lämnade in en annan för att få ett bättre betyg, fick inte ett bättre betyg, var tvungen att gå iväg och handla mer supplies IGEN, sen ritade och målade jag utan att ha ätit någonting och självklart lyckas jag med att förstöra det jag gjort.

Vi ska måla övningsbilden på en riktig tavelduk, Elins ansikte alltså. Det här är vårt midterm och jag fuckade upp min, så nu måste jag köpa en till duk och börja om. Det suuuuuger, men jag tycker verkligen om att måla så jag antar att det är okej.

Tror det är det här konstiga vädret som gör mig helt knäpp, det är strålande sol trots att det är svart i horisonten. Man vet inte om det ska ösregna eller bli trettio grader. Jag känner mig inte hungrig, inte trött, inte pigg, bara konstig. Och nej, det är inte mens. Och jag är inte gravid. Om jag är gravid så gräver jag ner mig under ett träd och kommer aldrig mer upp igen.

Snark. Som tur är hade jag ett fint mail från Jonna i inboxen, plus ett annat från en klasskompis som gick med på att jobba med mig på ett kommande projekt. Det räddade första halvan av min dag. Nu ska jag fundera ut vad fan jag ska göra för att rädda kvällen.

Puss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0