for what it's worth

Måndagar är min värsta dag. Har alltid varit. Jobb, skola, allt suger på måndagar. Jag känner mig otillräcklig, osnygg och ocharmig. Vill helst inte besudla folk med min negativa närhet.

Här i San Francisco är det samma sak. Måndagen kommer, och går, och jag har tömt ut alla resurser. Grafisk design, koncepttänk, copy, art direction, allt pumpas ut under helgen och så bara når jag en stund på måndagen när jag kommer hem från skolan vid halv elva på kvällen där allt bara..

stannar.

Helt tom. Jag vet att det blir bättre så fort jag vaknar imorrn. Vet att då kör vi igen. Men just nu känns det tomt. Blev ju inte bättre av att det totalt spöregnade här under eftermiddagen, ösregn som om himlen bestämt sig för att nu jävlar svämmar vi över era fjantiga liv.

Men! Och det här är ett stort men. Lämnade ju in min mascara-ad som jag visade här nedan, och fick tillbaks den betygssatt när lektionen var slut. Mitt första A för terminen. Äntligen. Förra terminen var det samma sak, B fram till midterms och sen släppte det. Hoppas jag kan hålla det nu.

Puss kära.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0