venus mars whatever

Precis vaknat. Ska ut med hunden, som dock verkar tröttare än jag. Hård natt, förmodligen. Tuggade lite på en strumpa, pissade i ett hörn. Spydde i hallen. Intim stund med Farids kudde.

I kid, I kid. Snark, så trött jag är. Farid väckte mig i morse genom att lägga sin iskalla hand mot min rygg. Varför gör man så? Självklart blir jag sur, och så tycker han att jag överdriver. Och jag somnar om och tänker på kvinnor Venus, män Mars. Liksom, det finns ju inte att man blir glad när nån gör så? Exakt vilken reaktion förväntar sig en kille? "Haha, men sluuuuuta Fääärid, kom så ligger vi, jag blev så tänd just nu på din otroliga mognad". Det är nåt med killar och konsekvenser som dom inte förstår. Men nu kommer jag få stryk för det här inlägget sen, så jag avslutar med att säga att jag älskar dig ändå.

Haha, men fortfarande. Det är så kul med oss, för jag kommer hela tiden på mig själv med att försöka förklara för Farid hur det ALLTID kommer se ut. Som det där med kalla handen. Då kan jag säga till honom så att jag verkligen får in det i hans huvud "Farid, jag kommer alltid bli sur för det där. Det spelar liksom ingen roll, gör du så igen så kommer jag kalla dig idiot. Igen. Alltid. Så nu vet du det". Jag är ju svartvit som person, som ni vet vid det här laget. Och för mig finns det inget läge någonsin då en kall hand på en nyvaken rygg är gulligt/okej/mysigt/intelligent.

Men snaaaark, skulle ju sluta prata om det. Istället gick jag in på Urban Outfitters och kollade deras nyheter. Det slår mig igen att jag verkligen inte fattar det här med paljetter. Så fort jag ser en paljettjacka tänker jag bara på Michael Jackson. Och så tänker jag att det där är en sån trend folk kommer se tillbaks på och säga "vad fan tänkte jag, se ut som en discoboll, sjukt mongo". Men det här var fint:



Jag tror inte det finns några snyggare platta skor än läder-Converse. Så rena, dom passar till allt. Tyvärr har dom cp-storlekar, så det är antingen en halv storlek för stort eller litet för mig. Men om ni kan ha dom, köp dessa. Läder går aldrig ur tiden.

Den här vill jag också ha:



Fett cool tvål! Som en marmorerad sten. Haha, så jävla kul att dom tagit bilder på den i olika vinklar. "Nej, jag tänker då inte köpa den här tvålen om jag inte får se hur den ser ut från andra sidan". Jävla mongon. Men sjukt cool!

Puss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0