mandala

Klockan är halv tre på natten. Vi skulle på fest idag, men vi sket i det. Såg halva Inglorious Basterds istället, tittar på resten imorrn. Ätit pizza, chips, kakor och korv, så vi har nog fyllt dagskvoten av fett idag. Imorrn börjar vår gemensamma diet bestämmer jag nu. Vi var så mycket duktigare förra terminen.

Annars designar jag en mandala till Color & Design. Måste ha en färdig linedrawing tills tisdag, men linedrawings suger, så jag gör det på datorn. En mandala är nån sorts meditationssymbol från hinduismen och/eller buddhismen, vet faktiskt inte riktigt. Vet att om man designar rätt så ska den tydligen kunna åkalla mörka krafter, eller nåt sånt. Tror inte min gör det. Centrum är i alla fall den klara fokuspunkten.



Är inte klar än, men det är en bra början. Ska måla det här sen, så måste tänka efter så jag inte gör det vidrigt svårt för mig själv.

Jonnis - Great minds think alike. Men annars är det ju inte så konstigt, med tanke på att både jag och Farid hämtar 90 % av vår inspiration från Ffffound. Spenderar halva dagarna där, känns det som. Det är nog oundvikligt att vi dras till samma saker.

Pussnatt.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0