wetseal fell short

De bruna bootsen från Wetseal (gå in på kategori Clothes och scrolla järnet) var INTE bra, tyvärr. Fula. Så det är sämst. Som tur är har Wetseal en butik här i SF, så ska gå och lämna tillbaks dom och se vad annat jag kan hitta. Spanar lite på detta online:

har klippt sönder alla mina svarta jeans till shorts, skulle vara nice att ha ett par. passar till allt.

fin halsduk

söt tshirt. har typ inga tshirtar. för dagarna man inte pallar.

 

Med andra ord tänkte jag låta de 30 dollarna utgöra pengar för grejer jag aldrig skulle köpa annars. Typ strumpor, som vi har ett par av här hemma. Eller underkläder. Eller så får Farid en julklapp om jag köper det här:

Då blir han glad.

Just det, Forever 21-skorna åker tillbaks också. Vardagsskor ska vara snuskigt bekväma, så är det bara. Om vi bodde i vinterklimat, dvs Sverige, hade jag surfat in på Gojane.com och köpt dom här utan att tveka:

Farid tycker det ser ut som ett däck, men det enda jag ser är BEKVÄÄÄÄÄÄMT. Ruggigt snygga också. Dom där slipper du ju i alla fall halka och slå på arslet med. Men som sagt, vi har ingen vinter här. Nu tycker jag det är svinkallt, och det är väl typ 14 grader. Det bästa med San Francisco är att i januari är det vår igen. I mars är det sommar. Jag väntar på perforerat och prisar Cali under tiden.

Puss.


Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0