swedish brands are kicking ass right now

H&M har varit en av mina favoritbutiker i ett par år nu, och det blir bara bättre och bättre. Nuförtiden är dom sjukt snabba på att snappa upp trender och har fortfarande lyckats att hålla nere priserna.

Det andra företaget som fattat grejen är Din Sko. Jag gråter floder över att jag inte är i Sverige under våren när de här skorna släpps:



Kommer ni ihåg att jag skrev om mesh och perforerat förut? Två av mina stora favoriter just nu och inför våren. De här skorna är ju drömmen - kilklack, mesh, svarta, snörning, öppen tå. Huvudet på spiken, Din Sko. Förvänta er en helvetes massa mer av mesh till nästa år. H&M kör en lite mindre attraktiv variant, men fortfarande bra:

Annan spännande nyhet från H&M till våren är denna, ska definitivt försöka få tag på den:

Otroligt fin.

Men det är ju till våren. Om vi stannar i nutid så släpps Sonia Rykiel-kampanjen den 5:e december worldwide. Riktigt fina underkläder i 20-talsanda. Får se om jag pallar kolla upp det ordentligt, men det ser väldigt lovande ut:



Åh, jag dör lite när jag tittar på de där skorna däruppe. Kommer förmodligen tvinga syrran att springa och köpa dom åt mig och sen posta över dom. PERFEKTION.

Puss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0