next semester

Okej gänget.

Hade en riktigt rolig lektion igår, Ad Creative. Det var finals och inlämning så jag hade sprungit runt mest hela dagen och lagt sista handen på allt. Rolig lektion för att hon verkligen gillade mina grejer. Ska visa er grejerna när jag pallar, har så sjukt mycket att göra just nu.

Idag var jag och registrerade mig för nästa termin. Vi kommer alltså inte vara i Sverige i vår. Jag åker hem och sen tillbaks hit sent i januari. Nu har vi kommit hit för att satsa och vi är överens om att vi utvecklas till den grad att det är värt böket och pengarna. Har väl egentligen aldrig tvivlat, men ändå. Lucas kommer inte hem alls förrän till sommaren, Farid stannar ju i USA med honom. Jag kommer sakna dom bägge två, men saknad är bra.

Men just det, registrationen. Skrev upp mig på fyra kurser som vanligt:

Account Planning
Graphics 1 (Typography)
Art Direction
English Composition: Creative Persuasion


Den sista är en LA-kurs (liberal arts), så kommer ta den online. Alla rekommenderar att man gör så på grund av att LA-kurserna är lite hundgöra och det är enklare att ta dom online. Account Planning är med en lärare som är välkänd på skolan som en av de bästa, hungrig, duktig, engagerad. Det ska bli kul. Art Direction vet jag inte vem läraren är. Typography är det min mentor (han vet inte om det, men det skiter vi i) Michael Waldman som lär ut. So excited that I get to have him again. Han är bäst. Ska vara en svår kurs, men det har jag ingenting emot.

Kommer ha ett slappare schema än den här terminen. Måndag och fredag ledig. Tisdag 12-2:50, onsdag 12-2:50 och torsdag 7-9:50 (på kvällen alltså) har jag klass. Slaaaaaappt. Skönt. 800 spänn fick jag pröjsa för att regga mig.

Nu ska jag börja med en four-page-layout för en intervju med valfri kändis. Skoj.

Btw: Mitt GPA just nu ligger på 3,3. Ganska bra. Högsta man kan ha är 4.

Puss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0