everything but the snow

Hej alla glada tomtar.

Vi har ätit så vi storknar. Lagade lax för första gången, blev hur bra som helst! Billigt var det dessutom, lax för två kostade mindre än en meny på McDonalds, där har vi typexempel på inga ursäkter för att äta onyttigt. Vi åt lax med lime och sourcream, potatis med smör, köttbullar med spiskummin (grymt gott), färskt bröd med gouda och skinka och kryddig korv. Drack gott kaliforniskt rödvin till.

Kan inte fatta att jag glömde den grejen på julbordet som jag alltid äter mest av hemma - ÄGG. Ägg med majonnäs, rom och räkor. Ofattbart att jag glömde det, hade varit så lätt att fixa också. Men hur gott som helst har vi käkat i alla fall.

Farid hade ett önskemål när han kom hem från kvällspromenaden med jycken, imorrn ska vi köpa varm choklad och sätta oss vid Union Square sa han. Det låter fint tycker jag. Ska hinna packa och så in på Forever 21 också. På lördag eftermiddag åker vi till ett kallt New York för persisk mat och fint umgänge. Vi ska bo i en egen lägenhet i Queens med Farids syster och hennes kille, sjukt mysigt ska det bli.

Vår första jul tillsammans.

PUSS vilken härlig jul nu ska jag sörpla i mig det sista av vinet

Kika in här för fina bilder på maten


Feedback
Postat av: Ajla Basic

läs och följ min blogg :)

2009-12-25 @ 16:50:05
URL: http://ajlavonbasic.blogg.se/

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0