good riddance 2009



New
day, new adventures.

We've been strolling around Times Square all day, went through Zara, Macy's and Forever 21 (yes, again). I bought a jacket for Farid as a late Christmas present and he found a beautiful black cardigan at H&M, as well. It's so cold here now I'm literally freezing to death. Within minutes, your legs are numb and your nose has said its last goodbye. Horrible. Luckily, we was able to be inside for the majority of the day.

Nu fattade jag hur man bytte till svenska. Grattis Cim. Vi har bokat biljetter till Mercury Lounge för nyårsafton. Det är en rockbar downtown, tre band ska spela under kvällen. Vi kommer äta middag här hemma oh sen åka in till stan. 25 dollar kostade biljetten. Det blir fint. New York är galet, folk överallt, flashing lights och whatever. Armbågar verkar födas på rad här, och sen hoppar dom upp och stöter till mig stup i kvarten.

Tänkte ge er en lista på mitt år 2009. Borde väl göra det i övermorrn egentligen, men den här datorn är så seg att jag kanske inte pallar sätta mig igen. Så gänget, här är min lista!



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, jag flyttade utomlands. Till USA, ett land jag aldrig varit i förut. Jag blev förälskad i en stad och kände mig hemma för första gången. Jag insåg vad jag verkligen ville göra med mitt liv och hur mycket jag älskar reklam. Jag upplevde kärlek på ett sätt jag aldrig upplevt det förut. Jag har nog växt mer än någonsin.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Mjo, jag tränade ju intensivt i fyra månader. Sen dog det. Men är fortfarande så stolt över att jag inte tagit en cigarett sen sommaren 2008 att det väger upp för alla försakade nyårslöften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Hmm. Nej. Men nästa år är det nån som börjar närma sig förlossning. Kan inte vänta tills Jenna kläcker en liten minifinne. Då ska jag lära henne allt jag kan.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tack snälla Gud.
5. Vilka länder besökte du? USA.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Haha, pengar. Ännu godare mat, jag älskar mat, det är livets största njutning typ. Ännu mer självinsikt.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 16:e maj, när jag åkte hem från helvetestjejerna och fick se Lucas oh mamma komma och möta mig på flygplatsen. Den synen glömmer jag aldrig. Också, den 1:a oktober, då firade jag och Farid en underbar ettårsdag. 
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag såg kärleken för vad den var och vägrade kompromissa med den.
9. Största misstaget? Att jag inte följde min magkänsla när de kom till de svenska tomtarna. 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Typ inte, förutom en sjukt svullen fot i februari. Annars har jag varit frisk.
11. Bästa köpet? Min svarta kofta från ByCorpus, Urban Outfitters, jag lever i den. En present från Farid.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Min utbildning.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Att se puppy i maj, att jag tog en legkontroll på Systembolaget, att jag och Farid överlevde våren, att jag inte tappat kontakten med mina bästa vänner (Elin, Jonna, Jenna).
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Rockin that shit med The Dream, Empire State of Mind med Jigga och Alicia Keys och This Woman's Work med Maxwell.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Svår fråga. Ledsnare än 2008, men gladare än alla andra år. Våren pajade det här året.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Lyssnat till min första instinkt.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Skällt på folk när jag varit arg på andra egentligen.
18. Hur tillbringade du julen? Med massa mat, hunden och Farid i San Francisco. Det kändes rätt.
19. Blev du kär i år? Ja, mer kär.
20. Favoritprogram på TV? Har ärligt talat inte tittat på TV i år, men när det gäller datorn är det Desperate Housewives. FANTASTISK säsong.
21. Bästa boken du läste i år? Hey Whipple, Squeeze This av Luke Sullivan. Grym reklambok.
22. Största musikaliska upptäckten? Återupptäckt - Maxwell, guds gåva till kvinnan.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Kommer inte ihåg. Jag ville inte fylla år, haha.
25. Något du önskade dig men inte fick? En fin vår.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Farid tog mig till Coco 500, vår favoritrestaurang, vi åt och drack och pussades. 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om dom jag bodde med under våren magiskt försvann, haha. Jag och Farid borde ha flyttat in tillsammans på en gång.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Grisig.
29. Vad fick dig att må bra? Farid. Puppy. Skolan.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Tyson Beckford, alltid. Megan Fox. LIMA.
31. Vem saknade du? Jenna.
32. De bästa nya människorna du träffade? Mindy och Alex.

PUSS.

 



Feedback
Postat av: Jenna

Älskar dig. Saknar dig. Gott nytt år, vi ses mycket snart.

2010-01-01 @ 07:15:08

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0