sunny stockholm

Vi skulle ju på rättegång. Halvvägs ut till Nacka ringer tingsrätten och ställer in. Dom hade ingen åklagare. Grattis till er, jävla sopor. Det har tagit två år att döma den här killen, och då har ni ingen åklagare. Väldigt betryggande.

Bra för oss blev det i alla fall. Vi vände hem, plockade på oss filtar, hundgodis och tunna kläder, sen var vi inne i stan redan vid halv tolv. Mamma följde med, det var jag jätteglad för. Vi gick från Slussen till Gamla Stan, köpte rosé och öl på Systemet där. Sen gick vi vidare längs med Skeppsbron hela vägen ut till Djurgården, där vi la oss och stekte i flera timmar. Vi drack lite, pratade mycket och doppade Lucas i vattnet med hjälp av en stege. (Han fyllde förövrigt två år igår!) Sen gick vi till Kungsträdgården för "Smaka på Stockholm", som fan lyckas med strålande fint väder varje år. Vi åt västerbottenpaj, libanesiska spett och ceasarsallad.

Efter ett par timmar i Kungsan gick vi hela vägen till Medis, för att först stanna vid Sergel och titta på alla glada studenter som slängde sig i fontänen. Jag rös i hela kroppen, underbart med så mycket samlad glädje i värmen. Väl på Medis hittade vi ett bord på Melanders, från ingenstans springer en darrande, gråtande Lina upp och ger mig världens björnkram. Haha, så söt, tror hon blev helt chockad av att se oss, jag hade ingen aning om att hon jobbade där. Efter den pussen blev det fler när Emil kom in direkt från jobbet. Klockan hade blivit halv fem vid det här laget och solen var precis lika varm som vid tolv. Helt otroligt att se Stockholm så fint.

Efter nån timme på Melanders gick vi ner till parken och bredde ut filtarna igen. Drack mer öl, spelade hiphop från Emils Ipod-högtalare och sparkade boll med jycken. Tror vi åkte hem först vid halv åtta nån gång. Helt underbar dag. Helt underbar. 















Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0