love for the family

Hej gänget.

Har knappt landat än, så har inte riktigt förstått att jag är hemma. Alla ord ploppar upp i huvudet, fast på engelska, och jag hänger inte med i konversationerna. Min familj pratar i hundraåttio om grejer jag inte fattar nånting om, det är Mankell i israeliskt fängelse och nästan spöa Hammarby på hemmaplan och så vidare.

Alltså, det här måste jag faktiskt säga. Min pappa coachar alltså ett herrlag i tvåan, Värmdö. Dom fick chansen att möta Bajen på hemmaplan. 1600 pers kom och tittade, följt av tre polisbilar. Efter 17 minuter ledde Värmdö med 2-0, dom vann första halvlek med den siffran. Först i 73:e kommer ett mål från Bajen, sen blir det kvittering i 93:e. Det slutade med att Bajen vann med 3-2, fem förlängningsminuter. Pappa var besviken (ja, han är efterbliven), men jag är såklart grymt imponerad. Möjligt att Bajen suger nuförtiden, men ett lag i mitten på tvåan ska dom ju bara krossa. Men inte min pappa, inte. Matchen spelades 17:e april och jag tycker synd om alla som missade den, inklusive mig själv.

Underbar dag igår. Vi var ju inne i stan, sen skulle vi spela golf på kvällen. Pappa fick ett samtal halvvägs in på banan, han hade glömt en träning med 98:ornas Talang-lag. Så "Helvete!" och sen var det bara att vända. Förstår fortfarande inte varför han tränar 12-åringar, men tydligen är han sportchef nu..? Har inte hunnit sätta mig in i allt. Solen sken som den aldrig gjort annat i alla fall, jag snackade skit med lite curlingmammor om Sverige Landet Lagom, och samtidigt lirade Chris med damlaget på stora plan. Lucas fick jaga boll i två timmar och balanserade stadigt mellan levande och död.

Sen åkte vi hem. Och jag har fortfarande så mycket att berätta för er. Jag ska på rättegång idag, gällande olaga hot sommaren 2008. Jag är även vittne till skadegörelse, sen hade de här grabbarna som åtalas tydligen misshandlat nån också. Tack Gud att det inte var jag, bli slagen med en hammare känns sådär. Men den börjar halv elva i Nacka, så vi ska sticka snart.

Sen, kära vänner, typ Emil, Jenna och alla andra sköna Stockholmare - ska vi ta en sväng på Medis innan jag sticker till Barcelona? Det ska vara grymt väder hela veckan, så följ vänligen med. På lördag måste jag på damfotboll, Chris spelar, men efter det kanske? Eller imorrn, för imorrn ska det bli 25 grader. Kommentera eller nåt, för jag har som vanligt ingen mobil.

Nu får ni lite Sverigebilder. Min efterblivna pappa har köpt en efterbliven motorcykel för att fira sin andra medelålderskris (första var vid 50, då köpte han en BMW). Nu fyller han 60 och har köpt en otroligt fin begagnad motorcykel för 7000 spänn. Hoppas han inte dör.










Feedback
Postat av: Jonna

Jag var hemma när bajen spelade mot värmdö... var på kvällsprommis och såg tre polisbussar och undrade vafaan som pågick. :)



puss

2010-06-02 @ 12:10:15
URL: http://jonnajonna.tumblr.com

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0