zebra

Hej gänget.

Farid har fixat mobilt bredband, så nu kommer det bli bättre och mer aktuella uppdateringar. Jobbet var lugnt idag. Alla pratade bröllop. Jag bryr mig inte. Kul för henne, typ. Inte mer än så. Har ingen kärlek för Sverige, undrar när den återvänder. Exklusive sommarkvällar då. Dessa älskar jag.

Vi ska in till stan snart med Emil, hem till Jenna för vin och skitsnack. Spelade förövrigt Pictionary häromdagen, också med Emil och Jenna. Det var hur kul som helst. Efter att ha bytt lag alla gånger kom vi fram till att förlorarreceptet stavades "samma team som Jenna". Haha.

Såhär ser jag ut idag, fortfarande brun som fan och blondare än vad jag varit på fem år (bara blekt av solen):







Om det är nån som känt mig länge och undrar över tillväxten i bröst så kan jag meddela att denna är helt naturlig. Jag har gått upp fyra kilo, så nåt av det har väl satt sig på rätt plats för en gångs skull. Tack Gud! För första gången har jag tillstymmelse till ett cleavage. Yes. Har i allafall på mig Fashion Against Aids-klänningen utan tillhörande smycken, eftersom den är så mönstrad i sig själv. Köpte däremot smycken och scarf i Barcelona, häromdagen parade jag det med acid-jeans och Farids linne:





Armbandet är från Sfera, scarfen från en ivrig försäljare på stranden. Han ville ha 15. Han fick 5. Elin är absolut guld att ha med sig i Spanien, hon är ju mexikan och pratar spanska flytande. Hon prutade åt alla, haha.

Nu funtar jag på vad jag ska ha på mig ikväll. Antingen snor jag en fantastisk spetsklänning från Chris, eller så styr jag upp nåt eget. Återkommer.

Puss.

Feedback

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0