what lies beneath

Hej hjärtan.

Hade en sjuuuukt seg dag på jobbet. Den här veckan är tung med fem heldagspass. Nästa vecka blir det bättre, då har jag tre halvdagar istället. Det jag gör för att palla såna här veckor är att styra upp planer med folk jag tycker om. Imorrn ska vi träffa två gamla klasskompisar från Berghs plus Jonna, för mys på nån uteservering i stan. På torsdag blir det helkväll med Jenna, Sex & The City, sen Soap eller kanske Berns? Har inte bestämt exakt än. På fredag är jag och Farid inbjudna till en killkompis från San Francisco, han har sommarfest på sin takterass (!) vid Hammarby Sjöstad. Ska bli så kul att träffa honom igen, jag är dessutom ledig på fredag, så då blir det slapp hela dan.

Här förresten en till bild på mig och Jenna från Barca. Jag vet inte exakt vad vi sysslar med, men skulle tippa på att det är dansrelaterat.

Hade lovat mig själv att inte shoppa några kläder i juni, exklusive Barcelona. Det har jag inte gjort. Duktig Cim. Däremot köpte jag tre bh:ar på Gina Tricot häromdagen. Det var Jennas fel, hon lurade in mig. Men sjukt värda reor i hela stan. Gina hade två för en, så jag fick tre jättefina spetsvarianter för 200 spänn. Titta så fint.

Sådär ser dom ut bakifrån. Så otroligt fina, visst? Köpte en i svart också, men den blev inte bra på bild. Kommer ha dom framstickandes från vartenda plagg jag äger. Älskar, älskar, älskar dessa tygbitar. Skynda fynda, jag snodde de sista tre från Gina på Götgatan.

Haha, Jonna, fett kul - där står din hink! :)

Nu ska jag lägga mig ned bredvid min karl. Puss på er.


Feedback
Postat av: Jonna

HAHA, min hink juuh.



Och jo, fina! Ses imorn! Puss plutt

2010-06-30 @ 04:09:57
URL: http://jonnajonna.tumblr.com

Comment:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0